Lajme

\/rasje e rëndë në tentativë në Prishtinë, katër persona dërgohen në QKUK

Policia njofton për arrestimin e një personi të dyshuar për shkak të përfshirjes në një rast dhe lën dimit të katër personave.

Vikt imat kanë pranuar trajtim mjekësor ndërsa i dyshuari është dërguar në mbajtje.

VR ASJE E RËNDË NË TENTATIVË: Prishtinë 23.05.2020-22:32.

Është arre stuar i dyshuari mashkull kosovar për shkak të përfshirjes në rast dhe lën dimit të katër personave. Vik timat kanë marrë tretman mjekësor në QKUK dhe më pas janë liruar.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë policore. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje”, njofton policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button