Lajme

Vuçiq: “Shqiptarëve me u dhënë dy Kosova, që të jenë të kënaqur në bisedime”
Vuçiç tha se “shqiptarëve u duhet dhënë dy Kosova për të qenë të kënaqur në bisedime”.

Teksa foli për dialogun në Bruksel ai thotë:

“Me armikun nuk mund të diskutoni për paqe, sepse i keni armiq. Duhet të flasim për zgjidhjen e problemit, për të zgjidhur problemet shekullore me shqiptarët. Sa i përket Asociacionit, shqiptarët këtë punë duhet ta përmbyllin, ta implementojnë, meqë vetë e kanë firmosur, kurse puna e Ujmanit, atë e konsiderojmë resurs serb, por edhe të shqiptarëve dhe serbëve dhe kemi ofruar shumë kompromis, sepse e dimë sa u duhet uji shqiptarëve. Duam të kemi të arrijmë më tepër besim ndërmjet shqiptarëve dhe serbëve, por ky është proces i cili do të ishte katastrofal nëse do të ndalej, edhe për shqiptarët, edhe për serbët”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button