Lajme

Wesli Clark: NATO, nuk e çliroi Kosovën për ta ndarë sot!

Ish-gjenerali i NATO-s Wesley Clark në bisedë për gazetën “Bota sot” duke përkujtuar ndërhyrjen e trupave te NATO-s dhe çli rimin e Kosovës ai ka foLur për progresin por edhe disa rre ziqe të mëdha që po i kanosen vendeve të Ballkanit, nëse realizohen pretendimet e Vuçiqit dhe Thaçit me ndarjen e Kosovës apo siç po e quajnë e herë shkëmbim e here “korrigjim” të territoreve.

Wesley Clark Beogradit dhe Prishtinës: Mos luani me zj arr! Veriu është Kosovë. Në këtë bisede ish-komandanti suprem i NATO-s, gjenerali Ëesley Clark, i cili drejtoi fushatën e bom bardimeve të NATO-s ku ndër for cave serbe në vitin 1999, tha se NATO-ja duhet të qëndrojë edhe për një kohë të gjatë në Kosovë.

Deklaratat e disa liderëve në Prishtinë dhe Beograd për këmbim apo korrigjim të kufijve mes Kosovës dhe Serbisë ai i ka konsideruar me shume fushate se sa serioze.

Source link

Back to top button