Lajme

“Zbardhen” detaje nga marrëveshja LDK- Lista Serbe

I mandatuari për kryeministër Avdullah Hoti ka prezantuar sonte emrat e kandidatëve për ministra nga radhët e LDK’së.

“Çështja e marrëveshjes me Listën Serbe është një marrëveshje mbi bazat e Kushtetutës dhe ligjeve të Kosovës, në bazë të praktikave që gjithmonë janë lidhur marrëveshje me Listën Serbe dhe partitë e komuniteteve tjera jo shumicë”, tha Hoti.

Ai ka thënë se kjo marrëveshje në mes të dy partive do të publikohet.

“Marrëveshjen do ta bëjmë publike. Unë e marrë për obligim që ta bëjmë publike shpejt atë marrëveshje”, tha Hoti.

Source link

Back to top button