Lajme

Zyrtari i PDK-së: Lufta zyrtare e Qeverisë Kurti ndaj UÇK-së filloi sot

Zyrtari i PDK-së, Ilir Gashi, në vazhdën e reagimeve ndaj paralajmërimit qeveritar se do të publikohen shpenzimet ndaj të akuzuarve në Hagë, shkruan se ‘lufta e Kurtit ndaj UÇK-së filloi sot”.

Shkrimi i Gashit:

Lufta zyrtare e qeverisë Kurti ndaj UÇK-së dhe krerëve të saj filloi sot!

Ky akt i publikimit të shpenzimeve në proces në këtë fazë, i shërben prokurorisë dhe e dobëson mbrojtjen!

Turp!

Back to top button